ESTADES DE NADAL 2017

OBJECTIU I CONTINGUTS


Passar una bona estona entre cavalls i millorar el nivell d’equitació


· 1 classe d’equitació diària per nivells

 

· Tallers de cura i atenció dels cavalls (trenats, presentacions de cavalls, neteja de quadres, alimentació dels animals, etc)

 

· Tallers teòrics de coneixements generals del cavall (muntar i desmuntar una cabeçada, conèixer el nom de les parts dels equips i dels cavalls, etc) per la preparació dels exàmens de galops.

 

· Tallers de manteniment d’instal·lacions i equips (neteja i endreçat d’equips, repàs d’elements de la instal·lació com pistes, tancats de prats i paddocks, abeuradors automàtics i menjadores, etc.

CALENDARI I HORARI

 


Les Estades es divideixen en 2 períodes que es poden matricular independentment i que són:1er període: 27, 28 i 29 de desembre2on període: del 2 al 5 de gener

Horari: de 10 a 14 h

 

Inscripció: Omplint el formulari que trobaràs a continuació. Ens el pots fer arribar presencialment al CHUP o via email: fernando@chup.es

Consulta les condicions generals a continuació.

 

Material necessari: Roba de muntar i casc de seguretat (el club lloga casc i polaines)

 

Places limitades que s’assignaran per rigorós ordre d’inscripció. Aquells participants que no disposin de tarja federativa en vigor hauran d’afegir al preu de les estades un import de 3,25 €/dia en concepte d’assegurança d’accidents.”


PREU: Període 1:  75 €/alumne

    Periode 2:  100 €/alumne


     Dies aïllats: 28 €/alumne


Alumnes que facin els 7 dies 10% de descompte