Equip del CHUP

FERNANDO


Fernando Muñoz Maestro és el President Director Tècnic i professor d'equitació del CHUP. Genet de competició, amb àmplia experiència en l'ensenyament de l'equitació. Disposa del títol de Tècnic Esportiu de 2n nivell. Veterinari de professió.

JUDIT


És la persona encarregada de cuidar els cavalls i les instal·lacions els caps de setmana. A més a més és monitora adjunta durant les Estades Hípiques i altres activitats. Amant dels animals i molt observadora, sempre és la primera en detectar anomalies dels cavalls permetent posar-hi solució ràpidament.

SANDY


Professora d'equitació del CHUP. Tècnica Esportiva de 1er nivell en hípica. Des dels 17 anys treballa amb cavalls i ha ensenyat equitació a diferents Clubs. És una persona entranyable que sempre està a disposició dels seus alumnes.

LAURA


És la responsable de la cura i atenció dels cavalls. Té un tracte exquisit amb els cavalls i fa un treball excel·lent que fa que els animals es mantinguin en perfecte estat físic i psíquic. Porta treballant amb nosaltres des del primer dia del projecte.


ELS CAVALLS DEL CENTRE

WILLOW


És el cavall més elegant amb la seva capa baya. Especialment útil per activitats de doma clàssica, és un cavall ideal per alumnes una mica avançats.

SILVER


És un cavall de capa apaloosa molt carinyós i de tracte agradable que està donant un bon rendiment tant en activitats d’iniciació com en grups de nivell més avançat.

MARLINEuga alemanya cedida pel nostre amic Santiago Forn que simplement és perfecta. Bone per doma, bona per salt, està integrada al equip de competició del CHUP.

IBSEN


El cavall per tot. Ideal per les iniciacions però també per fer pràctiques de salt o de galop. És una mica desconfiat però li agraden molt els nens i nenes.

PITUFA


La nena del grup. És una euga ideal per iniciació ja que és extraordinàriament tranquil·la i curosa amb el seu genet/amazona.

LAERTES D'URGELL


Semental angloárabe de competició ja retirat por causa d’una lesió. No s’utilitza per pràctiques d’equitació però si per maneig. Té un caràcter excel·lent i es fa estimar.

BUENOS AIRES


L’avi del grup. D’edat incalculable però avançada, és un excel·lent mestre per genets i amazones. Desprès d’una joventut desgraciada està feliç gaudint d’una jubilació activa.

CONTO


Cavall de pura raça espanyol i de capa tord pigat. D'excelent caràcter i disposició pel treball, és apte per exercicis d'iniciació avançats i per especialitats com el volteig.

SALITCom si fos un cavall més del centre. Simpàtic i carinyós. Un gos molt curiós que sempre vigila el Club Hípic.