COL·LABORACIÓ ESQUITX - CHUP


EQUITACIÓ ESPORTIVA • ESPORT • GIMNÀS I ACTIVITATS ESPORTIVES


Tenim el gran plaer de comunicar que el Centre Esportiu Esquitx i el Club Hípic Urgell-Pirineus hem arribat a un acord de col·laboració que esperem pugui beneficiar als nostres socis. Una manera de donar a conéixer dues ofertes esportives que s'ofereixen a La Seu d'Urgell i que es complementen perfectament. Aprofita l'ocasió!!!

BENEFICIS PELS SOCIS

DEL CHUP


Esquitx ofereix als socis del CHUP, un mes gratuït.

BENEFICIS PELS SOCIS D'ESQUITX


El CHUP ofereix l’opció que els socis d’Esquitx puguin practicar equitació esportiva durant un mes (4 sessions) de forma GRATUÏTA.


Organització de l’activitat:

Les persones interessades en beneficiar-se d’aquesta oferta podran gaudir de 4 sessions d’equitació esportiva en pista sense cap cost.

En funció del nivell d’equitació previ dels participants les sessions podran ser:

- D'’iniciació (el participant rebrà una classe individual de 30 minuts a la corda amb un monitor) o bé,

- S’incorporarà a una classe de grup (no superior a 5 participants) de 50 minuts de durada.


La decisió del tipus d’activitat que es farà serà del monitors del centre en funció del nivell d’equitació del participant.


Per la pràctica de l’activitat cal portar roba esportiva i pantalons de muntar o malles elàstiques i botes de muntar o calçat de sola rígida (tipus trecking) . CHUP cedirà sense cost als participants el material de seguretat (casc per pràctica de l’equitació i polaines).


Per la realització de l’activitat els participants únicament hauran d’abonar el cost de l’assegurança d’accidents que suposa un import de 15 € (3,75€/sessió). Aquest import s’abonarà en efectiu abans d’iniciar l’activitat. Els participants que estiguin en possessió de la tarja federativa de la Federació Catalana d’Hípica estaran exemptes d’aquest pagament.


Calendari: La promoció estarà oberta entre els dies 15 de setembre i 15 de novembre i l’activitat es podrà deenvolupar els dimecres, dijous i divendres en horari de 15 a 17 h.


Procediment d’inscripció: Per beneficiar-se d ela promoció cal entrar al web del CHUP i omplir el full d’inscripció a l’activitat (botó: Full d'inscripció) i enviar-lo omplert a la direcció de email: fernando@chup.es. El Club es posarà en contacte amb els sol·licitants per concretar les dates i hores de les sessions d’equitació. La promoció té places limitades i aquestes seran assignades estrictament per ordre de sol·licitud.


Els participants a la promoció hauran d’aportar una fotocòpia del carnet d’identitat i de la tarja CATSALUT (o Mútua privada) i haurà d’acceptar les normes internes de funcionament del CHUP (document que facilitarà el Club).


Si t'agrada la prova gratuïta, et podràs matricular amb la següent promoció!!!!:


Els socis d’Esquitx que decideixin continuar l’activitat inscrivint-se al curs anual d’equitació del CHUP estaran exempts del pagament de la quota d’inscripció per import de 25€ anuals.Centre Esportiu Esquitx:

Tfn: 973352553

e-mail: esquitxcentreesportiu@gmail.com

Web: www.esquitx.info


Esquitx ofereix als socis del CHUP un mes gratuït d’ús de les seves instal·lacions.


Aquesta promoció tindrà places limitades i estarà vigent des del 15 de setembre fins al 15 de novembre. Aquelles persones interessades en rebre més informació s’han d’adreçar a l'Esquitx.


Si t'agradaria continuar amb l'activitat una vegada complert el període gratuït, et podràs matricular sense pagar la quota inicial d'inscripció!!!