EQUIP DE COMPETICIÓ

La competició és un excel·lent estímul pels/per les alumnes tant per millorar la seva evolució tècnica com per la seva pròpia formació humana. El tenir davant objectius de millora afavoreix la progressió. A més el contacte amb altres practicants d’aquest esport millora la relació social i la maduresa personal dels/de les socis/es del CHUP.


Des del curs 2016-2017 el CHUP s'ha iniciat en la competició amb un gran equip de participants. Ja hem participat amb diferents alumnes en competicions a Puigcerdà, Lleida i Cardedeu i per suposat al concurs que va organitzar el CHUP a la Seu.


Desgraciadament la pandemia del coronavirus ha aturat el projecte durant 2 anys, oerò aquest curs 22 - 23 pretenem estructurar de forma estable la participació dels/de les nostres alumnes a diferents competicions de les disciplines olímpiques (salt, doma i complet), però també fer alguna incursió en especialitats no olímpiques com el raid. 


Per aques motiu demanem al full de sol·licitud de serveis del curs 22-23 que ens digueu qui està interesssat en fer examens de Galops (necesssaris per poder competir) i en integrar-se a l'equip de competició del CHUP per poder organitzar-nos.


Lamentablement ens trobem lluny del centre de Catalunya i el desplaçament de cavalls per competir és complexe i car. Això ens obliga a una programació més curosa.