EQUIP DE COMPETICIÓ

La competició és un excel·lent estímul pels/per les alumnes tant per millorar la seva evolució tècnica com per la seva pròpia formació humana. El tenir davant objectius de millora afavoreix la progressió. A més el contacte amb altres practicants d’aquest esport millora la relació social i la maduresa personal dels/de les socis/es del CHUP.


Des del curs 2016-2017 el CHUP s'ha iniciat en la competició amb un gran equip de participants. Ja hem participat amb diferents alumnes en competicions a Puigcerdà, Lleida i Cardedeu i per suposat al concurs que va organitzar el CHUP a la Seu.


Durant aquest curs 19-20 pretenem estructurar de forma estable la participació dels/de les nostres alumnes a diferents competicions de les disciplines olímpiques (salt, doma i complet), però també fer alguna incursió en especialitats no olímpiques com el raid. De fet aques curs, el dia 5 d'octubre el CHUP organitza en col·laboració amb l'Escola Agrària del Pirineu el 1r Raid de l'Alt Pirineu al que intentarem presentar un equip del club.


Per aques motiu demanem al full de sol·licitud de serveis del curs 19-20 que ens digueu qui està interesssat en fer examens de Galops (necesssaris per poder competir) i en integrar-se a l'equip de competició del CHUP per poder organitzar-nos.


Lamentablement ens trobem lluny del centre de Catalunya i el desplaçament de cavalls per competir és complexe i car. Això ens obliga a una programació més curosa.